Kadang-kadang jadi tak okay pun okay jugak
Monday, 10 October 2011 • 03:42 • 0 comments

 Kadang-kadang untuk menjadi tak okay pun bagus jugak, sebab masa kita tk okay ni lah baru nak cari Allah,baru nak ingat balik kepada DIA. Allah sahaja mahu kita ni tk okay ada sebabnya. DIA ingin kita kembali kepada jalan-Nya. DIA ingin kita mencari cinta-Nya. Selama masa yang kita terlalai atau leka itu kita rasa hidup nak enjoy je, ni lah masanya untuk Allah mengingatkan kita tentang keterlampauan batasan kita dalam berlebih-lebihan menikmati kenikmatan-Nya. Lumrahnya, manusia hanya ingin mencari Tuhan apabila dalam \kesusahan/. Dan ternyata, Dia maha Pengampun Lagi Maha Mendengar. Allah know your heart sayangs, pergilah mengadu pada DIA kerana DIA maha mendengar . 


Newer Post

Diary Profile Affies Stuff


The Owner Of This Blog

Photobucket
Assalamualaikum And Welcome To//Syada Azhar Blog . Copycat And Haters Are Not Allowed To Be Here . Behave yourself . And Thanks Following This Blog , I Love You .

Music :*



Credit

Template by : Blog Skins
Helped by : AnaAzhar SyadaaOmey
Edited by : SyadaA Azhar .